Atlantis ERP

Atlantis, o aplicație ERP modernă, este concepută pentru a satisface cele mai înalte cerințe specifice companiilor mari, companiilor descentralizate și grupurilor multinaționale. Aplicația include întreaga experiență a Orosimo, experiența dobândită în sute de implementări ale fiecărui sector economic.

Atlantis ERP oferă o soluție integrată pentru monitorizarea financiară / contabilitate, comercială, managementul producției, servicii etc.
Aplicația are toate avantajele unui sistem ERP pentru un nivel ridicat și, în același timp, se caracterizează prin ușurința utilizării și printr-o implementare rapidă a procesului și personalizare pe cerințele specifice clientului.

Modulele Atlantis ERP sunt disponibile ca un sistem uniform, care asigură managementul integrat și fluxul informațional pentru toate nivelurile companiei. Acestea formează o soluție IT integrată, viabilă și stabilă, în timp ce aplicația este foarte configurabilă și flexibilă, adaptându-se perfect scopului și cerințelor clientului, astfel încât să-și poată dezvolta întregul potențial.

Atlantis ERP combină armonios ultimele tehnologii software și metodologiile moderne de analiză și dezvoltare a sistemelor. Aplicația aduce cele mai recente evoluții privind accesul la informații, transferul intern de date și schimbul de documente.


Atlantis ERP gestionează în condiții de siguranță o cantitate imensă de date, oferind simultan acces la un număr nelimitat de utilizatori.
Atlantis ERP este o arhitectură de sistem deschisă (client-server 3-tier), bazată pe tehnologia ROADS dezvoltată de Research & Departamentul de dezvoltare al Unisoft. Beneficiile acestei arhitecturi permit utilizarea completă a celor mai populare baze de date de performanță (Oracle, SQL Server etc.) și a sistemelor de operare (Windows NT, 2000, XP, 98 etc.)


Prin modul în care a fost proiectat, Atlantis ERP se poate adapta indiferent de cerințele specifice și poate fi configurat pentru a reflecta legăturile multiple dintre departamentele din cadrul companiei sau între ea și mediul extern, inclusiv acest lucru și relația dintre diferite companii din același grup.

Sistemul oferă flexibilitatea necesară pentru acoperirea nevoilor personalizate ale unei piețe diverse, adaptate mediului concurențial actual. Cu o capacitate nelimitată de design dinamic, utilizatorul poate folosi mai multe forme de date, structurate astfel încât să se potrivească nevoilor sale specifice.

Atlantis ERP vizează furnizarea de informații online, astfel încât destinatarul să poată accelera procedurile normale și să poată rezolva anumite situații dificile înainte de a deveni critici. În plus, Atlantis ERP este un mare potențial de expansiune, permițând în același timp ajustarea implementării sale în conformitate cu compania de dezvoltare care o utilizează.

De asemenea, sistemul Atlantis ERP utilizează o securitate extrem de avansată, care permite controlul complet al accesului utilizatorilor la date, funcții, utilități și periferice. Companiile se pot baza pe IT în acest fel pentru a asigura limitarea accesului la informații critice.
Cu interfața sa ergonomică, Atlantis ERP oferă utilizatorului posibilitatea de a implementa rapid și ușor o gamă largă de operațiuni.

Datorită posibilității de a comunica cu alte aplicații, integrarea Atlantis ERP îmbunătățește informațiile și contribuie la îmbunătățirea performanței generale a afacerii.

Specificatii tehnice:

  • Tehnologia bazată pe ROADS (cadrul de dezvoltare a aplicațiilor client / server pe trei niveluri, Procesarea tranzacțiilor on-line – OLTP);
  • Arhitectura bazată pe componente permite separarea totală a nivelurilor de operare, care se referă la prezentarea datelor de intrare / ieșire (clienți ROADS) și stocarea acestora (baza de date relațională);
  • Serverele ROADS permit o independență totală a clienților ROADS;
  • Obiect-orientat design;
  • Sprijin RDBMS cele mai populare;
  • Suporta majoritatea sistemelor de operare.

About the author: Webmaster