office@orosimosoftware.ro | Tel: +40.21.410.89.44; +40.21.410.20.47
Despre noi

Orosimo Software a fost fondată în anul 2008 și este prezentă în România, Grecia, Serbia, Croatia si Albania. Principalul obiectiv al companiei este realizarea de proiecte ERP, CRM și WMS. Avem o vastă experiență în sistemele informatice, precum și in soluțiile de infrastructură și putem oferi soluții la cheie. Cu dezvoltarea partenerilor noștri, suntem mereu în vârful tehnologiei oferind soluții care abordează peisajul competitiv al pieței și soluțiile care au cicluri de viață prelungite. Soluțiile pe care le oferim sunt dedicate tuturor operațiunilor ce se desfașoară în cadrul unei companii: de la coordonarea activității comerciale, a producției, a serviciilor sau a personalului și până la managementul activității financiar-contabile sau realizarea de rapoarte adresate managementului, oferind o imagine globală a activitații si rezultatelor companiei. Orosimo România se bazează pe un personal bine pregătit în dezvoltarea de software, consultanță și servicii pentru clienți, care oferă capabilități speciale pentru a gestiona eficient atât resursele generale, cât și resursele IT. Prin experiența de afaceri internațională și expertiza tehnică dovedită, Orosimo România a devenit rapid un serviciu de încredere și furnizor productiv de servicii IT pentru afaceri locale și internaționale.

Principii

Inovație

Suntem în permanentă căutare de noi soluții și metode de autodepașire. Întotdeauna privim schimbarea ca pe o oportunitate.

Lucrul in echipa

Comunicăm deschis și activ. Noi creăm încredere prin onorarea promisiunilor noastre. Avem respect și apreciem diversitatea.

Integritate

Suntem sinceri în toate relațiile noastre, creăm și menținem faima noastră, acționând până la cele mai înalte standarde și comportamente morale.

Rezultate

Oferind tot ce este mai bun în ceea ce facem, ne responsabilizăm în permanență.

SoftOne

Cloud ERP – Cu până la 25% mai rapid, cu mai puține clicuri de mouse și apăsări de taste

Unisoft

Unisoft este principalul nostru furnizor de produse software ce se adreseaza tuturor companiilor, atât mici cât și mari.

Mantis SA

Lider în Logistică-Warehouse Management Systems

Infor

Cel mai bun Management Software (CRM) pentru companii mari/mijlocii

InnoSec

Furnizarea de servicii inteligente de securitate a informațiilor, pentru companii

TimeLinx

Administrarea usoară și într-un mod productiv a proiectelor și personalului

Inline Ltd

Partenerul nostru certificat în domeniul domeniul hardware și rețele, oferind soluții la cheie.

OTS

Informatizarea municipală și regională

BlueValue

ISO, GDPR, servicii de instruire și consultanță pentru sectorul public