Soft One

Cloud ERP, soluția pentru compania ta

Soft1 Cloud ERP Series 5 este o soluție de afaceri completă, face parte din noua generație de software de business și sustine operațiunile „companiei deschise” moderne, oferind organizațiilor o serie de beneficii unice: automatizarea proceselor pentru adaptare rapidă la schimbările din piață, posibilitatea exploatării resurselor fără restricții geografice sau temporale, un flux de informatii automat cu furnizorii, clientii și partenerii.

Soft1 Cloud ERP Series 5 folosește cele mai avansate servicii și solutii în Cloud, beneficiind de avantajele tehnologice oferite de platforma Windows Azure, care asigură maximum de disponibilitate și securitate. Soluția este disponibilă în regim de abonament și nu necesită investiții suplimentare în software, licențe de baze de date sau hardware.

Soluția noastră inovatoare, Soft1 Cloud ERP Series 5, poate face diferența în piață, prin multiplele avantaje pe care le încorporeaza: flexibilitate în operare, 100% customizabilă, adaptată la noile nevoi de afaceri, fără să necesite instalări complexe. Cu alte cuvinte, face posibilă trecerea în zona „așa spune clientul”, oferind mai multă valoare la un cost mai mic.

De oriunde, doar accesând tableta sau smartphone

Managerii au din ce în ce mai multă nevoie de soluții mobile iar utilizatorii finali necesită flexibilitate sporită atunci când operează o soluție ERP în afara biroului, prin intermediul smartphone-urilor sau tabletelor. Pentru jucătorii din piață, indiferent de mărime și domeniul în care activează, Soft1 Cloud ERP Series 5 este un „musthave” pentru IMM-uri prin tehnologiile de ultimă oră pe care le oferă, prin soluțiile web & mobile încorporate care devin obligatorii în mediul de afaceri, prin rapoartele de Business Intelligence dedicate managementului, dar și prin flexibilitatea investiției.

 

About the author: N. Rizopoulos