Atlantis Entry

ATLANTIS ENTRY ERP vine în totalitate în întâmpinarea cerințelor pentru o administrare completă a tuturor datelor companiei. Prelucrează un volum nelimitat de date și informații, indiferent de sursa din care provin, simultan răspunzând direct și eficient nevoii de schimb de informații între companie și punctele sale de lucru.

ATLANTIS ENTRY ERP corespunde înaltelor exigențe ale companiilor, grupurilor de companii și companiilor multinaționale, asigurând rezultate imediate, concrete și măsurabile, în consecință contribuind la crearea infrastructurii și la utilizarea de instrumente ce încurajează competitivitatea și dezvoltarea.

Bazat pe tehnologia avansată ROADS, ATLANTIS ENTRY ERP este un sistem cu arhitectură deschisă care valorifică complet potențialul celor mai sigure baze relaționale de date, funcționând pe cele mai populare platforme.

ATLANTIS ENTRY ERP poate fi conectată și este compatibilă cu toate sistemele informatice sau de telecomunicație existente la această oră (aplicații periferice și sisteme automate de culegere de date – case de marcat, sisteme de automatizări și control, coduri de bare e.t.c.) contribuind în acest fel la valorificarea și mărirea randamentului fiecărui sistem informațional periferic folosit de către companie.

Mediul de lucru ATLANTIS ENTRY ERP, precum și mecanismul de comunicare între aplicație și utilizator, proiectat inovator, contribuie hotărâtor la familiarizarea rapidă a utilizatorilor și la îmbunătățirea randamentului acestora, atât pe durata utilizării zilnice, cât și în timpul căutării de informații.
Atlantis Entry ERP poate fi regăsit în mai multe variante printre care și Atlantis Entry I.

ATLANTIS ENTRY I – Oferă o interfață de utilizare pionieră și ușor de gestionat care se concentrează pe funcționalitate și viteză de performanță. Aceasta acoperă toate nevoile financiare și organizaționale ale întreprinderilor moderne mici și mijlocii, oferă constantă comunicare și suport prin servicii inovatoare.

Sistemul ATLANTIS ENTRY I vă conduce în organizarea și integrarea rapidă a unui mediu de procesare a datelor în afacerea dvs. ATLANTIS ENTRY I este soluția cheie pentru personalizare, prietenoasă cu utilizatorul, oferă informații integrate și fiabilitate în exploatare. ATLANTIS ENTRY I este un program ce cuprinde partea  comercială, în cadrul căreia se regăsesc: Clienți-Debitori, Încasări, Managementul Comenzilor și al Documentelor de Vânzare, Furnizori-Creditori, Plăți, Managementul Comenzilor și al Documentelor de Achiziție, Agenți de vânzare-Colectori, Alte Tranzacții Clienți-Furnizori, Cambii și Bilete la Ordin, Managementul Conturilor Speciale, Managementul Băncilor și Conturilor Bancare, Managementul și Controlul Stocurilor, Depozite, Mărimi-Culori, Documente Stocuri, Coduri Alternative, Moneda Străină, Componente, Politici de Preturi, Fuziuni și Consolidări, Documente Servicii,  English Release.

Acum puteți îmbunătăți și dezvolta afacerea dvs. profitând de oferta noastră actuală pentru ATLANTIS ENTRY I, cu un preț de licență de 550 €*

 

 

*Prețul nu include T.V.A.

About the author: Webmaster